Afholdte arrangementer

Afholdte arrangementer 2024

Generalforsamling 2024 og foredrag med Bent Isager-Nielsen
Årets generalforsamling blev afholdt lørdag den 2. marts på Hotel Scandic i Odense.

Dagen startede med foredraget “I lovens navn” af Bent Isager Nielsen (tidligere drabschef i Rigspolitiet) efterfulgt af generalforsamling med afsluttende middag om aftenen.

Foredraget ”I lovens navn” var baseret på Bent Isager-Nielsens seneste bog af samme navn og hans lange erfaring og store viden fra arbejdet med drabssager og andre store sager, primært fra hans tid som drabschef i Rejseholdet.

Han kom ind på aktuelle drabssager og gav et rigt og øjenåbnende indblik i dilemmaerne, som arbejdet medførte. Han greb tilbage til nogle af de bedste og mest tankevækkende spørgsmål om lov, orden og store kriminalsager, som han har fået gennem tiden.

Han kom også ind på begreber som farlighed, ondskab, tilregnelighed og besvarede spørgsmål fra salen.

Foto: Leverforeningens formand
Lone McColaugh og
Bent Isager-Nielsen
Foto: Leverforeningen Danmarks generalforsamling 2024 på
hotel Scandic i Odense.

Leverforeningen Danmark vil gerne sige stor tak til Bent Isager Nielsens spændende og indlevende foredrag samt tak for den store opbakning til arrangementet til foreningens medlemmer.

Afholdte arrangementer 2023

Sommerarrangement 2023
Sommerarrangement hos Ree Park Safari.
Parken ligger i Ebeltoft, og arrangementet fandt sted den 26. august 2023.

Logo fra Ree Park Safari – vi har ikke tænkt os at krænke ophavsretten.

Foredrag – Hjerne(skade)træthed efter leversygdom?
Foredrag med Kenneth Kinastowski den 27. september 2023 kl. 14.00 på Hotel Hedegården i Vejle.

Vi var i alt 22 personer og vores medlemmer havde set frem til at høre Kenneth fortælle om sit liv og sine redskaber til at få det bedre og få en mere struktureret hverdag.

Der var god stemning og Kenneth fortalte levende om sin sygdom og om de ting der har hjulpet og stadig hjælper ham i hverdagen.

Kenneths sygdoms forløb var uden tvivl hårdt, og alt han var igennem efterfølgende havde han ikke haft overskud til eller evnet hvis han ikke havde haft sine gode støtte/kontakt personer fra kommunen med ind over fortalte han.
De hjalp med at sætte Kenneths liv i system og den dag i dag lever han stadig efter de skemaer som han lærte at bruge for flere år siden.

For Kenneth har det hjulpet ham meget at indse at han er afhængig af skemaer for at få skik på hverdagen, og han mener mange andre kunne få glæde af samme system.

Kenneth har faste rutiner som sidder fast, f.eks., har han vaske tøj dag hver torsdag, støvsugning bestemte dage, samt han har altid forberedt mad som han kan tage op af fryseren, især til hvis børnene kommer hjem.
Herved undgår han unødvendig pres da han ikke skal ud og handle ind, lave mad klar osv.

Når Kenneth har lavet noget aktivt, så holder han altid et kvarters pause inden han går videre til noget nyt, herved får hjernen lige lov til at slappe af, inden den skal igang igen.

Kenneth havde mange gode råd til hvordan man kunne arbejde med sig selv for at få mere ud af hverdagen.
Det vigtigste er genkendeligheden, rutiner, i hverdagen for at få mest muligt ud af sin energi i hverdagen.

Tak til Kenneth for et spændende foredrag med brugbare fif til hverdagen!

  • Julefest 2023
    Vi igen i år afholdt  julefest på Hotel Faaborg Fjord.

    Her kom de første #leverbamser ud af kasserne og i armene på søde børn og børnebørn. Nellie på 6 år har på fineste vis foreviget Iggy, som orangutangen hedder.

    Iggy er slang for “ignored”. Det synes vi er en meningsfuld måde at henvise til den stigmatisering og ulighed i sundhed, som leversyge i Danmark i høj grad oplever.

Har du brug for hjælp eller støtte?

Ring til vores kontaktformidler på tlf. 20501250

Rådgivning og samtale tilbydes til medlemmer af leverforeningen – er du ikke medlem bliv medlem her.