Formand : Lone McColaugh

Mit navn er Lone. Jeg har været formand for Leverforeningen i 15 år.  Jeg var før det bestyrelsesmedlem i Leverforeningen. Jeg er 72 år. Jeg var selvstændig med eget konsulentfirma indtil for et par år siden. Jeg har tidligere haft karriere indenfor banksektoren og samtidig været aktiv indenfor foreningslivet. Jeg er gift på 25. år med Scott, som er levertransplanteret 2 gange for ca. 20 år siden.

Åløkkehaven 30, 5000 Odense C

mobil2126 8250

mailformand@leverforeningen.dk

lone
Kasserer:  Nuria Ebbesen

Mit navn er Nuria. Jeg er 58 år og er født i Barcelona, Spanien. Jeg er gift med Kristian og vi har to børn og børnebørn. Jeg blev akut levertransplanteret i 2009 og har været bestyrelsesmedlem siden 2010.
Er lektor i erhvervsjura på IBC, Kolding og derfor elsker jeg at beskæftige mig blandt andet med de økonomiske, juridiske og skatteretlige aspekter i forbindelse med bestyrelsesarbejde.

Enev. Sørensens Vej 10, 6000 Kolding

mobil 4240 0802

mailnuria@live.dk

nuria

Kontaktformidler og næstformand: Anna Lise Thomsen

Mit navn er Anna Lise. Jeg er en ældre årgang på 72 år. Jeg blev transplanteret i 1999. I 2004 kom jeg i bestyrelsen som kontaktformidler. Jeg kontakter nye medlemmer og sender dem materiale.

Krogen 4, Hjordkær

6230 Rødekro

mobil 2250 1250

mailhat@svenet.dk

annaliese
Sekretær: Morten Frederiksen

Mit navn er Morten. Jeg er 56 år gammel. Jeg er levertransplanteret i 2005. Jeg har siddet i Leverforeningens bestyrelsen siden 2006.  Jeg er gift med Marysabel. Har 2 børn. Arbejder fuld tid som havnefoged i en lystbådehavn.

Gøgevænget 13, 3390 Hundested

mailmortenlundgren@gmail.com

Morten Frederiksen

Bestyrelsesmedlem: Lizzi Sønderskov

Mit navn er Lizzi. Jeg er 62 år. Jeg er gift med Paul. Jeg er transplanteret i 2013 grundet PBC. Jeg er socialrådgiver og ansat i fleksjob.  Jeg har specifikke kompetencer indenfor sygedagpenge, pensioner og fleksjob. Jeg underviser borgere omkring angst, stress og depression efter den kognitive metode.

Nykøbing Sjælland
mobil2245 1978

maillizzi@sonderskov.net

Bestyrelsesmedlem: Thomas Winterberg

Mit navn er Thomas. Til daglig driver jeg mit eget it-konsulentfirma. Jeg er 45 år. Jeg er gift med min dejlige hustru Lene, der er transplanteret i 2018. Sammen har vi Sofie der pt. studerer i Rwanda. Vi har erfaringer med et langt og kompliceret sygdomsforløb omkring Lene.

thomaswinterberg@gmail.com

Bestyrelsesmedlem: Morten Gade Black

Mit navn er Morten Black. Jeg er 45 år. Til daglig er jeg er selvstændig Forsikringsmægler, hvor jeg rådgiver virksomheder om valg og brug af forsikringer. Jeg bor i Næstved sammen med min hustru Mirja, og vores to børn: Sander på 14 og Asta på 12. Mirja er tilknyttet som psykolog for Leverforeningen. Jeg blev levertransplanteret den 17. november 2016.

MG@dinforsikringsmaegler.dk

Suppleant: Lotte Bindesbøl

Mit navn er Lotte Bindesbøl. Jeg er 44 år. Jeg er hustru til Esben der er transplanteret i 2019. Sammen har vi to piger på 9 og 12 år. Vi har erfaringer med et langt og kompliceret sygdomsforløb omkring Esben

lottebindesboel@gmail.com

Suppleant: Karina Bjørn Thune

Mit navn er Karina. Jeg er 42 år og bor i Odense med min mand, datter og hund. Jeg er oprindelig fra Thy. Jeg fik i 2011 konstateret Budd-Chiaris syndrom, som er en sjælden leversygdom.

karinabthune@gmail.com