BLIV MEDLEM i 2018!

STØT LEVERFORENINGEN  – vi har brug for flere medlemmer!

Du kan blive fuldgyldigt medlem af Leverforeningen i 2018 for kun 225,- kr. for et enkeltmedlemsskab og 300,- kr. for et familiemedlemsskab.

Som medlem af Leverforeningen får du tilsendt medlemsbladet Levernyt 4 gange årligt, mulighed for at deltage i flere årlige arrangementer med spændende foredrag, deltage i en aktiv pårørendegruppe, og få hjælp og råd i vores lukkede Facebook-gruppe. Så du får flere steder, hvor du kan få information og få talt om det at være leverpatient eller pårørende til en leverpatient.

Patient-til-patient ordning. Har du eller en af dine nærmeste brug for at tale med én, der har været et sygdomsforløb igennem, der så vidt muligt ligner dit, så har du også mulighed for at blive sat i direkte kontakt med en anden patient.

Vi tilbyder efter behov mulighed for at tale med en socialrådgiver og en psykolog.

Vi har en åben telefonlinie for medlemmer kl. 9-17 på hverdage på tlf. 2250 1250.

Bliv medlem nu